Siyasilerin Halat Çekme Yarışında Kazanan “Ordu” Oldu

Fatsalılar Piknik Şöleni Ünlü Konukların Katılımı ile Kurtkemeri Mesire Alanı’nda Düzenlendi

Pikniğe eski İçişleri Bakanı AKP Milletvekili İdris Naim ŞAHİN, CHP Milletvekili İdris YILDIZ, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı KILIÇ, Esenyurt eski Belediye Başkanı Gürbüz ÇAPAN, Bakırköy Belediye Başkan Yardımcısı Hasan ERSOY, Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Halil ÇAKIR, Ilıca Belediye Başkanı Ahmet ALTINTAŞ, Bakırköy CHP İlçe Başkanı Sait YÜCEL ve Yönetimi, Kağıthane CHP İlçe Başkanı Zeynel Abidin ÖZTÜRK ve Yönetimi, CHP Fatsa İlçe Başkanı Doğan ÇELEBİ, ORDEF Başkanı Sabri ÇELEBİ ve Yönetimi, Ordulu Genç Sanayici ve İşadamları Dernek Başkanı Ali İhsan AYDIN ve Yönetimi, Mesudiyeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Salih EROĞLU ve Yönetimi, Ilıcalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nihat ÖZÇELİK ve Yönetimi, Hatipliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Avni BAL ve Yönetimi, Çatalpınar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa YAZILI ve Yönetimi, Küpdüşenliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa AYDEMİR ve Yönetimi, Geyikçeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Rıza HOCAOĞLU ve Yönetimi, Aslancami Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Turgay ÇETİN ve Yönetimi, Bolamanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet KULAKSIZ ve Yönetimi, Kumru Demirciler Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mehmet DARI ve Yönetimi, Arnavutköy Ordu Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mustafa ÇAKMAK ve Yönetimi, Kağıthane Hürriyet Mahhallesi Muhtarı Recep YILBAŞI, Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Prof. Dr. Aydın ÖZTÜRK, Şişli Belediye Başkanı Mustafa SARIGÜL’ün Siyasi Danışmanı Avukat Murat HAZİNEDAR, İşadamı Asım ÖVÜN ve İstanbul’da yaşayan yüzlerce Fatsalı katıldı.

Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin Şişli Vakfı’na ait Kurtkemeri Mesire Alanı’nda düzenlenen Piknik Şöleni’ne katılan CHP Milletvekili İdris YILDIZ ile eski İç İşleri Bakanı Ak Parti Milletvekili İdris Naim ŞAHİN, dernek yöneticilerinin ısrarını kırmayarak halat çekme yarışına katıldılar. İpin her iki ucuna geçen  Ordu milletvekilleri arkalarına geçen hemşerileriyle beraber adeta yerel seçimin provasını yaptılar. Son derece eğlenceli geçen çekişmenin ardından birbirini tebrik eden taraflar tek galibin ‘Ordu’ olduğunu söylediler.

‘Mutluluğun resmini birlikte yapalım’ sloganıyla tertiplenen piknikte ”İşte en güzel mutluluk resmi budur” diyen Başkan Özlem HAZİNEDAR, pikniklerine katılan bütün misafirlerine bu fotoğrafa kattıkları her bir renk için çok teşekkür etti.

Ordulu sanatçılar Mehmet GÜMÜŞ, Cem ÇELEBİ, Hüseyin YURTLU’nun şarkılarıyla coşan ve eğlenen piknikçiler, akşamın ilerleyen saatlerine kadar hem oynadılar, hem de tertiplerden küçük yarışmalarda heyecan ve coşkuyu da beraberinde tattılar.

Daha sonra pikniğe katılan bütün milletvekillerine, dernek başkanlarına, yöneticilerine ve misafirlerine kendi elleriyle yaptırılan mutluluk temalı resimler başkan Özlem HAZİNEDAR tarafından bizzat toplanarak “Bunlar, bu günden bize kalan en kıymetli hatıralar, bizim için çok kıymetli, hepsini çerçeveleterek derneğimizde teşhir edeceğiz” dedi.