FATSALILAR DERNEĞİ’NDE EĞİTİME KATKI GECESİ

Fatsalı iş adamları, eğitime destek için, Hayat Centric Otel’de bir araya geldiler.

İstanbul Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin, 25 Kasım 2022 günü Hayat Centric Otel’de düzenlemiş olduğu eğitime destek gecesinde, yediden yetmişe bir çok Fatsalı bir araya geldi. Fatsalılar Derneği Genel Başkanı Sn. Osman Cayak beyefendinin de katılımıyla gerçekleşen toplantıda, çeşitli siyasiler, diplomatlar, iş adamları, gençler ve öğrenciler de yer aldı.

Başöğretmen Muvahhide Bayrıman unutulmadı.

İlk olarak, Fatsa ve Fatsalıların unutulmaz başöğretmeni Muvahhide Bayrıman anıldı ve kendisi için hazırlanan belgeselle, geceye start verildi. Belgeselin sunumunun ardından, Sn. Osman Cayak ve yönetiminin de hazır bulunduğu sahnede, eğitime ve gündeme dair konuşmalar gerçekleştirildi. Konuşmalar sık sık alkışlarla kesildi.

Katılan tüm Fatsalılara ve dernek üyelerimize teşekkür ederiz.