Büyük Fatsalılar Piknik Şöleninde Buluşalım

“Mutluluğun resmini birlikte yapalım mı?” sloganı ile 30 Haziran’da Kemerburgaz Ormanı’ndayız…

Ocak ayındaki görev değişiminin ardından yeni bir enerji ve solukla yoluna devam eden Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, hız kesmeden yeni bir organizasyona imza atmanın telaşlı günlerini yaşıyor.

26.04.2013 tarihinde hemşerileri Ali POYRAZOĞLU tarafından sahnelenen ve burslu öğrenciler yararına tertiplenen muhteşem gecenin ardından Fatsa ve bütün çevre beldeleri ile beraber Büyük Fatsalılar Piknik Şöleni’ni 30 Haziran 2013 Pazar günü Şişli Vakfı’na ait Kemerburgaz Ormanı’nda gerçekleştirecekler.

“Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak bu piknik şöleninin hazırlık çalışmalarına son derece titizlenerek ve son derece hevesle devam ediyoruz” diyen Dernek Başkanı Av. Özlem HAZİNEDAR, pikniğin, Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği şemsiyesi altında Ilıcalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Hatipliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Çatalpınar Kültür ve Yardımlaşma Derneği ile beraber gerçekleştirileceğini belirtti.

Bu piknikte “Büyük Fatsalılar Ruhu” ile tüm hemşerilerin birlik, beraberlik ve bütünlük içerisinde kaynaşmasını ve organizasyon komitesi tarafından düzenlenen oyunlar, gösteriler, yarışmalar ve yörenin değerli sanatçılarının katılımı ile gerçekleştirilecek dopdolu bir görsel şölenin hem seyircisi hem de ana kahramanı olmalarını temenni eden Başkan Av. Özlem HAZİNEDAR, misafirleri için bütün gün eğlenecekleri, keyifli bir piknik gününün hazırlıklarının yoğun olarak devam ettiğini söyledi.

“Mutluluğun resmini birlikte yapalım mı?” sloganı ile gerçekleştirilecek olan Büyük Fatsalılar Piknik Şöleni’ne bütün Fatsalılar ile çevre belde ve ilçelerin katılarak mutluluğun resmine herkesin kendisine ait bir renk katmasını dilediklerini belirten Başkan Av. Özlem HAZİNEDAR; hemşerilerini 30 Haziran Pazar günü Kemerburgaz Ormanı’nda büyük bir heyecanla beklediklerini belirtti.

İstanbul Kemerburgaz, Şişli Vakfı Piknik Alanı Google-map Üzerinden Yol Tarifi ve ya Detaylı Harita Görüntüsü İçin Tıklayınız…