Muhteşem Gece Yapıldı

İstanbul Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma derneği tarafından düzenlenen gece Kumkapı Neyzen Restaurant’ ta yapıldı.

Geceye yaklaşık 120 kişi katıldı. Sadece erkeklerin katıldığı gecede dernek yeni yönetimi, yapacağı çalışmaları anlattı. Dernek için Mecidiyeköy’de yeni bir yer tutacaklarını, burs ve deprem konusunda çalışmalar başladığı anlatıldı.

Geceye İstanbul’daki Fatsalıların yanısıra; Ordu eski Valisi Mustafa Malay, Fatsa Kaymakamı Kaya Çıtak, Belediye Başkanı M.Kemal Çamaş, Ticaret Odası Başkanı Fahri Tanrıkulu, Ticaret Borsası Başkanı Cemil Yahşi, Geyikçeli Belediye Başkanı Necati Mercan, Cemal Kayalık, Talip Dere katıldı.

Büyük gecenin önümüzdeki günlerde yapılacağını ve eşli olacağını belirten dernek başkanı Murat Hazinedar, yemekli gecemiz oldukça iyi geçti, katılımın da fazla olması bizleri sevindirdi. Hemşerilerimizden gördüğümüz ilgi dernek yönetimimizi de mutlu etti. Artık daha duyarlı ve programlı çalışmalar yapacağız açıklamasını yaptı.

Geceye katılan sanatçılarımız Tuğrul Şan ve Mehmet Gümüş söyledikleri birbirinden güzel türkülerle geceye renk kattılar.