İSTANBUL FATSALILAR DERNEĞİNDEN 55 ÖĞRENCİYE BURS

Törende Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Onursal Başkan Özlem Hazinedar, Fatsalılar Dernek Başkanı Osman Cayak ve öğrenciler birer konuşma yaptılar.
Bu zaman kadar öğrencilere verilen burs sayılarından fazla olarak 55 öğrenciye verilen burslarla ilgili olarak,burs alan öğrenciler bu güzel düşünce ve davranışlarından dolayı, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’a, Kurucu Başkan Av.Mehmet Yıldız’, Onursal Başkan Özlem Hazinedar’a, Dernek Başkanı Osman Cayak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Dernek Başkanı Osman Cayak,Desteklerinden dolayı Beşiktaş Belediye Başkanı Av.Murat Hazinedar’a teşekkür ettikten sonra, “Bu tür destekler devam ettiği sürece bizler de öğrenci kardeşlerimize elimizden geldiğince yardımcı olacağız,” dedi.