İSTANBUL FATSALILAR KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ FATSA FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI

Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Fatsa’dan üniversiteleri ve İstanbul’un tarihi yerlerini gezmek için gelen Fatsa Fen Lisesi öğrencilerini ağırladı. Dernek yönetim kurulu üyeleri ve Başkan Cayak öğrencilere İstanbul’un üniversitelerini ve tarihi yerlerini gezdirdi.

İstanbul Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, üniversiteleri ve şehrin tarihi yerlerini gezmek için İstanbul’a gelen Fatsa Fen Lisesi öğrencilerini ve öğretmenlerini ağırladı. İki günlüğüne İstanbul’a gelen öğrencilere önce dernek binasında yemek ikram eden Başkan Osman Cayak ve Yönetim Kurulu üyeleri, daha sonra öğrencilere İstanbul’un üniversitelerini ve tarihi yerlerini gezdirdi. Şehir turunun ardından Fatsa Fen Lisesi öğrencileri, başkanı da Fatsalı olan ve her daim hemşerilerini ağırlamaktan gurur duyduğunu ifaden eden Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar’ı makamında ziyaret ederek gezilerini tamamladı.

”FATSALI HEMŞERİLERİMİZE YARDIMCI OLMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Fatsa Fen Lisesi öğrencilerini ağırlamaktan gurur duyduğunu ifade eden Dernek Başkanı Osman Cayak, ”Fatsa’mızdan gelen her hemşerimize derneğimizin kapısı sonuna kadar açık. İki gündür Fatsa Fen Lisesi öğrencisi kardeşlerimize İstanbul’un üniversitelerini ve tarihi yerlerini yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızla birlikte gezdiriyoruz. Öğrenci kardeşlerimizin İstanbul’a yaptığı bu organizasyonda dernek olarak elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık. Fatsa’dan İstanbul’a gelen her hemşerimize yardımcı olmak bizim boynumuzun borcudur” dedi.