İbrahim ERKAL Dernek Açılışında

İstanbul’da yaşayan Fatsalıların kurduğu Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği, ünlü sanatçılar İbrahim Erkal ve Tuğrul Şan’ın da katıldığı bir törenle açıldı. Mecidiyeköy Yeniyol Caddesi’nde faaliyet gösterecek olan derneğin İstanbul’daki…
Mecidiyeköy Yeniyol Caddesi’nde faaliyet gösterecek olan derneğin İstanbul’daki Fatsalıları bir araya getireceğini söyleyen Dernek Başkanı Murat Hazinedar, “Derneğimiz, hemşehrilerimize sosyal hizmet yuvası olarak hizmet verecek. Birlik ve dayanışmanın en güzel örneğini göstereceğiz” şeklinde konuştu.Açılışa İbrahim Erkal ve Tuğrul Şan’ın yanı sıra, Basın Konseyi Başkanı Oktay Ekşi, Polis Vakfı Başkanı Maral Öztekin, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ANAP Ordu Milletvekili Sefer Koçak ve Fatsa’dan gelen üst düzey yetkililer katıldı.

Fatsa Musiki Cemiyeti sanatçıları açılışta mini bir konser verirken, sanatçı İbrahim Erkal da gençlere oturduğu yerden eşlik etti.

Fatsalılar, dernekneklerinin açılışında hemşerileri Kadir İnanır, pop sanatçısı Soner Arıca ve Levent İnanır’ı göremeyince İbrahim Erkal ile moral buldular.

“Karadeniz’e gide gele artık Ordulu olduk” diyen ünlü türkücü İbrahim Erkal, “Ha Erzurum ha Ordu; hiç farketmez. Fatsalılar artık beni hemşehrileri kabul etsin” dedi. Erkal, İHA muhabirinin isteği üzerine,”Ordu’nun Dereleri” türküsünü Tuğrul Şan ile birlikte söyledi. İki sanatçıya diğer davetliler de eşlik etti.