Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Asım Övün, “Derneğimiz tüm siyasilere eşit mesafededir.”

İstanbul’da faaliyetni sürdüren Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetum Kurulu Başkanı Asım Övün, “Derneğimiz tüm siyasi partilere eşit mesafededir” dedi

Geçtiğimiz hafta özel işleri için geldiği ilçemizde  gazetemizi de ziyaret eden Asım Övün, “Geçtiğimiz hafta yaptığımız genel kurul toplantısında belirlediğimiz yeni yönetim  kurulu arkadaşlarımızla, derneğimizi en iyi yerlere taşıyacağız” dedi.
İstanbulda Emlak alım satımı ve inşaat sektörlerinde ticari faaliyetini sürdüren Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Asım Övün, “Derneğimizde bugüne kadar görev yapan arkadaşlarımıza candan teşekkür ediyorum. Derneğimizde görev yapmak hiç bir çıkar ve menfaat sağlamayacağı gibi büyük bir özveri ve fedakarlık gerektiriyor. Artık bu başrağı biz elimize aldık. Üyelerimize ve Fatsalılara hizmet etmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz.

Nasıl Fatsaya sahip çıkıyor ve Fatsalı olmaktan onur duyuyorsak, Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğinde görev yapmak da bir o kadar onur vericidir. Bizlerde bu görevi hiç bir menfaat gözetmeksizin, tüm gücümüzü ortaya koyarak dernekteki faaliyetlerimizle örnek teşkil ederek Fatsalılara hizmet etmeye gayret göstereceğiz.” dedi.
Başkan Asım Övün, Yaz mevsiminin  başlarında  bir gece düzenleyerek tüm Fatsalılarla bir arada olmayı hedeflediklerini ve bunun için çalışmalara başladıklarını ifade etti.

Yeni başkan Asım Övün’e ve yönetim kuulu üyelerine başarılar diliyoruz.