BAŞKANIMIZIN MESAJI

Sevgili Fatsalı’lar,

Değerli üyelerimiz, göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, sizler ve Fatsa’mız için çalışmaya devam ediyoruz. Fatsa ve Fatsalı’lar için büyük bir şevkle çalışıyor ve hep birlikte hizmet veriyoruz. Seminerlerimiz, gezilerimiz, toplantılarımız ve Fatsa’ya katkı sağlamak için her türlü istişare görüşmelerimiz devam etmektedir.

Derneğimiz faaliyetleri ve temel amaçları kapsamında, İstanbul’da yaşayan bir çok Fatsa’lı hemşerimize ve eğitimi devam öğrenci kardeşlerimize, sizlerin verdiği destek ile katkı sunmanın mutluluğunu birlikte yaşadık. 2023 yılında da, ülkemizin geleceği olan bir çok Fatsa’lı öğrenci kardeşimizin eğitiminde, kendilerine maddi-manevi yardımcı olmak ve burs vermek istiyoruz. Siz değerli üyelerimizin katkıları bizler için çok önem arz etmektedir.

Fatsa’mız için, Fatsa’lılar için ve tüm ülkemiz için büyük bir azimle çalışmaya, hizmet vermeye ve sizlere layık olmaya devam edeceğiz.

Osman CAYAK
Dernek Yönetim Kurulu Başkanı