BAŞKANDAN TEŞEKKÜR

Değerli Üyelerimiz;

29 Ocak 2017 pazar günü gerçekleştirilen dernek merkezimizde yaptığımız olağan kongremize katılım sağlayan başta;

Eski İç İşleri Bakanı İdris Naim Şahin, İstanbul Milletvekilimiz Yakup Akkaya, Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar, Eski Başkanlarımızdan Av. Mehmet Yıldız, Ahmet Şatıroğlu, Hikmet Melek, Asım Övün, Av. Özlem Hazinedar ve Berka Çürüksu’ya katılımlarından dolayı teşekkür ederim.

Genel kurulumuza bizzat çelenk göndererek yanımızda olan;

CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Şişli Ak Parti Meclis Üyesi Çetin Akgül, Kumru Belediye Başkanı Murat Hatipoğlu, Ak Parti Ordu milletvekili Metin Gündoğdu, Sinop Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Rıfat Örnek, Fatsa Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ali Fevzi’ye ayrıca Fatsa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ayhan Baş, Kumru Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Namık Evin’e, Akten Yapı Mehmet Akdeniz, Av. Dursun Doğan’a, İş adamı Hami Eylik, Fatsa Muhtarlar Derneği’ne ve katılım Sağlayan başta Ordu Dernekleri Federasyonu ile kardeş dernekler başkanlarına ve yönetimine ayrıca telgrafıyla yanımızda olduğunu hissettiren Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’a ve siz değerli dernek üyelerimize teşekkür eder, yeni dönemin İstanbul Fatsalılar Kültür ve Yardımlaşma Derneğine hayırlı olmasını dilerim.

Saygılarımla…

Osman CAYAK